скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
10
80
вівторки :
11
88
середи :
10
80
четверги :
11
88
п'ятниці :
9
72
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
408
заробітна плата ($):
8160
0
0
0
0
0
10
10
0
0
1
0
1
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Day of Reconciliation : 
Christmas Day : 
Day of Goodwill : 
Визначте період
..в South Africa
сьогодні, вівторок, 20 жовтень, 2020

робочий день : так
тиждень : 43 / 52
день року : 294 / 366
робочий день року : 202 / 252
приурочувати (UTC +01) : 01:52
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
13:52 (-1)

UTC
-09
Alaska
15:52 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
16:52 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
17:52 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
18:52 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
19:52 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
19:52 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
20:52 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
22:52 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
00:52

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
01:52

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
02:52

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
02:52

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
05:37

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
06:52

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
07:52

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
08:52

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
10:52

UTC
+12
Auckland, Wellington
12:52

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
жовт.

20
01:52
UTC +01
Калькулятор
Netherlands
Belgique
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Israel
Turkey
Portugal
Monaco
Greece
Luxembourg
Norway
Poland
Österreich
Working days world map
USA
United Kingdom
Canada
Australia
New Zealand
Deutschland
Brasil
India
China
South Korea
Sweden
Denmark
Finland
France
Italia
España
Suisse
Russia
Ukraine
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel